TEMELDEN EV ALMAK

Temelden ev satın alma yöntemiyle ev sahibi olmak isteyenler, proje aşaması tamamlanmış ancak inşaatı henüz başlamamış olan projelerden satın alma işlemlerini yapıyor. Topraktan ev sahibi olmayı tercih edenler, düşük maliyetlerle avantajına sahip oluyor.

Ev sahibi olmak isteyenler, bütçelerine göre uygun projeleri inceleyerek, temel aşamasındayken satın alma sözleşmesi yapmak istiyor. Satış sözleşmesi imzalanarak, temelden satın alma işlemi yapılabiliyor. Yeni başlayacak her projeden yapılacak satın alma işlemleri, temelden ev satın alma olarak tanımlanır.

Temelden ev satış fiyatları, bitmiş dairelere göre daha uygundur. Ev satın almak isteyenler, temel aşamasındaki fiyatlarla, bitmiş daire fiyatlarını karşılaştırdıklarında %20 daha uygun fiyatlı olduğunu görebiliyor. Fiyat avantajı sağladığı için temelden satın almak her zaman daha karlı oluyor. Güvenilir inşaat firma projelerinden satın alındığında, inşaat aşaması, belirtilen sürede tamamlanacak ve teslim edilecektir. Temelden alanlar, evleri kendilerine teslim edildiğinde, piyasa fiyatının daha yüksek olduğunu görebilecektir.

Temelden ev satın almanın avantajları, projede, istenilen daireyi seçme hakkının olmasıdır. Bitmiş haline göre temelden yapılan satış fiyatları daha düşüktür ve az ödeme avantajı sunar. Temelden ev alırken yapılan sözleşmelerde, inşaatta kullanılacak malzeme türü ve kalitesinin de belirlenebilir olması, avantajlı yönlerinden birisidir.

Temelden ev almak için sözleşme yapan alıcılar, daha az ödüyor ve evi teslim aldıklarında, ödedikleri fiyatın daha fazlasıyla isterlerse satış yapabiliyor. Bu her alıcının, konut üzerinden kar etmesini sağlıyor. Yeni konut sahibi olmak ya da yatırım amaçlı satın almak isteyenler, bu yöntemi daha karlı buluyor ve güvenilir inşaat projelerini takip ediyor.

TEMELDEN EV ALMAK

Diğer Yazılar

 İzmir Karşıyaka'da Satılık Daireler
İzmir Karşıyaka'da Satılık Daireler
  • 18.07.2023
  • Han Proje
TEMELDEN EV ALMAK
TEMELDEN EV ALMAK
  • 28.05.2024
  • Han Proje
PARK SUİT ve Özellikleri
PARK SUİT ve Özellikleri
  • 04.09.2023
  • Han Proje

İletişim Bilgileri